понеділок, 30 вересня 2013 р.

Катехитична Комісія Киво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ готується до проведення всеукраїнської конференції для Голів деканальних катехитичних рад


У рамках відзначення Року Віри, Катехитична комісія КГВА УГКЦ, 8 жовтня 2013 року проведе одноденну конференцію на тему: «Організація катехитичного служіння у протопресвітеріатах УГКЦ в Україні». Місцем проведення було обрано Львівську Духовну Семінарію Святого Духа, що у Львові на Хуторівці. До участі у цій конференції зголосились голови деканальнитх катехитичничних рад із всієї України.
Конференція розпочнеться Архиєрейська Літургія, яку очолить Преосвященний владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ і керівник Адміністрації Патріаршої курії. До учасників конференції із словом привітання звернеться Преподобна с. Луїза Цюпа, СНДМ – заступник Голови Патріаршої Катехитичної комісії УГКЦ.
За мету цього зібрання, було поставлено допомогти покращити співпрацю між головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл і катехитами. А також виробити ефективну методику інформування осіб відповідальних за катехитичне служіння у деканатах.
Від даної зустрічі очікується: подолання труднощів, які впливають на ефективність праці деканатів; допомога Головам Єпархіяльних Катехитичних комісій у сповненні катехитичного служіння на єпархіальному рівні; вчасне та оперативне інформування директорів катехитичних шкіл та тісніша співпраця між головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл.
План проведення конференції:
09:30 – Реєстрація
10:00 – Архиєрейська Літургія (семінарійний храм)
12:00 – Початок конференції (актовий зал)
12:30 – Доповіді
14:00 – Обід (трапезна)
15:00 – Праця в групах (аудиторії)
16:30 – Представлення груп обговорення запитань та заключне слово (актовий зал)

У Катехитичній Комісії сподіваються, що результатом конференції буде збільшення кількості парафіяльних катехичних шкіл, де будуть навчатись любові до Бога діти, молодь та дорослі.